Henk en Rikie willen verhuizen nu ze nog fit zijn

1024 683 admin

Ze wonen al 30 jaar met veel plezier in hun vrijstaande woning in Haaksbergen. Riekie (75) en Henk (74) voelen zich nog fit en stappen geregeld op de fiets voor een mooi ritje in de omgeving. Onderweg kijken ze naar huizen. “We kijken links en rechts goed rond. Als we een mooie woning vinden, willen we wel verhuizen”, zegt Henk. Hun huidige woning heeft een grote tuin en het onderhoud daarvan wordt voor de gepensioneerde ambtenaar van het gemeentelijk energiebedrijf op den duur te veel. Waar ze van dromen? “Van een gelijkvloerse woning met de badkamer op de begane grond. En een heel klein tuintje voor een paar plantjes”, beschrijft Riekie.
Het echtpaar weet precies wat het wil. “Eigenlijk azen we op een seniorenwoning aan de Margrietstraat. In deze woningen is alles gelijkvloers, maar is er toch nog één slaapkamer boven. Dat is handig voor alle spullen die je op wilt bergen.”

Lees het hele verhaal op haaksbergen.langzultuwonen.nl

Op deze website wordt van cookies gebruik gemaakt. Verdere informatie hierover kunt u vinden in ons privacystatement. U wordt hierbij verzocht om kenbaar te maken dat u met het gebruik van cookies instemt.
Privacy