Doetinchem doet nu ook mee in Lang zult u wonen

293 279 admin

Sinds 1 maart staat ook de gemeente Doetinchem op de lijst van gemeenten die meedoen in Lang zult u wonen. In deze Gelderse plaats zetten de gemeente en Sité Woondiensten samen de campagne in. Dit betekent dat inwoners van de gemeente Doetinchem, zowel huiseigenaren als huurders, op veel manieren informatie krijgen over de mogelijkheden om hun huis tijdig aan te (laten) passen, zodat ze er nog lang en met plezier zelfstandig kunnen blijven wonen.

Veel informatie, in verschillende vormen
Bent u inwoner van de gemeente Doetinchem? Via Lang zult u wonen komt u te weten hoe u comfortabeler en veiliger kunt wonen via onder andere folders, film (tv-serie, YouTube), infomarkten met Lang zult u wonen-tentoonstelling en mogelijk huisbezoek door vrijwilligers.

Verder kunt u op deze site terecht voor heel veel tips, informatie over producten, ervaringen van mensen die hun huis al hebben laten aanpassen en bijvoorbeeld steeds het laatste nieuws over het aanpassen van woningen. Ook zult u hier speciale berichten voor Doetinchemmers aantreffen, zoals over het Wijkfestival Schöneveld dat op 7 maart 2015 plaats vond.

Heeft u vragen voor gemeente Doetinchem of Sité Woondiensten? Kijk dan even hier, of ga naar de site van gemeente Doetinchem.

Op dezelfde site vindt u hier speciale informatie over aanpassingen en hulpmiddelen in huis

Op deze website wordt van cookies gebruik gemaakt. Verdere informatie hierover kunt u vinden in ons privacystatement. U wordt hierbij verzocht om kenbaar te maken dat u met het gebruik van cookies instemt.
Privacy