Brok Kleinbouw

1024 683 admin

Brok Kleinbouw heeft ruime ervaring in woningaanpassing. Of het nu gaat om het rolstoelvriendelijk maken van een woning, het plaatsen van een lift of het op een andere wijze levensfasebestendiger maken van de woning.

In de uitzendingen van Lang-zult-u-wonen  (bij TV Oost) wordt de bouw gevolgd van een slaapkamer en badkamer aan een bestaande woning, met als doel dat de bewoner langer in zijn woning, en daarmee in zijn eigen gewaardeerde omgeving, kan blijven wonen.

Brok Kleinhbouw is bij deze bouw betrokken vanaf de fase van plannen maken, waarbij eerst gekeken is naar alle mogelijke opties zoals traplift, interne verbouw/aanpassing en aanbouw.
In de fase van uitwerken van de plannen is overleg gevoerd over onder meer materiaalgebruik, de mogelijkheden tot aansluiting op de bestaande bouw en de afmetingen van de nieuwbouw (i.v.m. wel/niet bouwvergunningplichtig) en een efficiënte indeling van de beschikbare ruimte.
Dit heeft geresulteerd in een plan dat voldoet aan de wensen en dat binnen de financiële mogelijkheden van de opdrachtgever is gebleven.

Tijdens de bouw is de overlast voor de klant tot een minimum beperkt gebleven door een weloverwogen volgorde van de bouwwerkzaamheden en doordat de aannemer het overleg met alle betrokken partijen (gemeente, leveranciers, onderaannemers) heeft gevoerd en de planning centraal heeft aangestuurd.

Heeft u plannen uw woning aan te passen of wilt u weten welke mogelijkheden er zijn?
Bel: 06 51 59 40 74 of mail: info@brokkleinbouw.nl
We komen graag bij u langs voor een vrijblijvende oriëntatie op mogelijkheden, en prijsopgave.

Kijk voor meer informatie op: www.brokkleinbouw.nl

Op deze website wordt van cookies gebruik gemaakt. Verdere informatie hierover kunt u vinden in ons privacystatement. U wordt hierbij verzocht om kenbaar te maken dat u met het gebruik van cookies instemt.
Privacy