Aflevering 8

578 384 admin

Waar denkt u over tien jaar te wonen? Moet de overheid uw traplift betalen? Deze en andere vragen stelt Evelien Harberink aan toevallige voorbijgangers in Zwolle. Wethouder Erik Dannenberg van deze stad geeft zijn kijk op voorzieningen voor ouderen: “Hoe krijgen we het dorp terug in de stad?”

Verder gaan we hulpmiddelen winkelen bij Maartje Thuiszorg; er is keus van zitdraaischijf voor de autostoel tot extra makkelijke dekselopeners. In Ommen brengt de Saxenburgh Groep mensen samen die met zorg wonen, begeleid wonen of (nog) zelfstandig wonen. Hoe gaat dat in zijn werk? En bevalt het?

En tot slot zijn we bij het juryberaad om te zien wie winnaars werden van de Jury- en Publieksprijs van de Lang zult u wonen-prijsvraag.

Bekijk alle afleveringen hier of bestel de complete tv-serie van 8 afleveringen op dv. Voor de 2 dvd’s in doosje betaalt u slechts € 9,95, inclusief verzendkosten!

In de loop van 2015 komen hier ook de speciale afleveringen over leven met dementie beschikbaar.

Op deze website wordt van cookies gebruik gemaakt. Verdere informatie hierover kunt u vinden in ons privacystatement. U wordt hierbij verzocht om kenbaar te maken dat u met het gebruik van cookies instemt.
Privacy