Absoluut veilige sloten die u zelf wel makkelijk opent

1024 756 admin

Veiligheid en comfort in huis beginnen bij de voordeur. Met een cilinder die u zelf gemakkelijk kunt openen, terwijl ongewenste gasten geen kans krijgen om binnen te komen. Om u een indruk te geven van wat er zoal te koop is, bekijken we hier drie typen van die door en door veilige cilinders wat nader.

De cilinder die de sleutel ‘aantrekt’
Op het eerste gezicht lijkt het een normaal cilinderslot. Alleen wie heel goed kijkt en vergelijkt ziet kleine verschillen rond het sleutelgat. Juist die aangepaste vorm van dit Comfort-Entree slot zorgt ervoor dat u de sleutel verrassend gemakkelijk in het sleutelgat kunt steken, zelfs in het donker. De cilinder helpt u, trekt als het ware de sleutel het gat in. Het blijkt dat ook personen die minder goed of zelfs nauwelijks kunnen zien de sleutel veel gemakkelijker en sneller in de cilinder krijgen.

Het deurbeslag met ingebouwde sleutelkluis
Wie niet meer zo goed ter been is, kan het heel vervelend vinden dat bijvoorbeeld de thuiszorgmedewerker lang bij de voordeur moet wachten. Nu nog wordt zo’n probleem vaak opgelost door de thuiszorghulp een sleutel van uw voordeur bij een centrale te laten halen en brengen. Dat kost veel tijd, die beter aan zorg had kunnen worden besteed. Een andere oplossing is de Anker Sleutelkluis. Hierbij zit in de deurgreep een onopvallend kluisje met daarin uw voordeursleutel. De thuiszorghulp kan dit kluisje met een speciale sleutel openen, uw voordeursleutel eruit pakken en daarmee uw voordeur openen. Wanneer de thuiszorghulp weggaat doet ze de voordeursleutel weer in het kluisje en sluit dit af. U zelf, uw (klein)kinderen en mogelijk de buren kunnen uw voordeur met de ‘gewone’ sleutel openen.

De cilinder met de 3-in-1 sleutel
Bij Triple Entry kan de cilinder allereerst op de normale manier met de sleutel worden opengedraaid. Dat is mogelijkheid 1. Maar dezelfde sleutel kan ook worden geprogrammeerd, zodat u met een druk op de knop van de sleutel de deur opent, zonder dat u de sleutel in de cilinder hoeft te steken. En nog verder gaat mogelijkheid 3: wanneer u met de sleutel op zak of in uw tasje in de buurt van de deur komt, dan laat deze u meteen binnen. Ook hiervoor moet de sleutel eerst worden geprogrammeerd. Door deze techniek te combineren met zich automatisch openende deuren kunnen onder meer ook rolstoelgebruikers er veel baat bij hebben. Daarbij is het natuurlijk wel belangrijk dat de deur ook op andere punten is afgestemd op de gewenste gebruiksmogelijkheden.

Meer weten? Zelf proberen?
Kijk eens op de site van Ankerslot voor veel meer informatie over veilige, comfortabele sloten. Voor meer informatie over verkooppunten kunt u contact opnemen met de afdeling verkoop. Zij helpen u graag verder.

Op deze website wordt van cookies gebruik gemaakt. Verdere informatie hierover kunt u vinden in ons privacystatement. U wordt hierbij verzocht om kenbaar te maken dat u met het gebruik van cookies instemt.
Privacy